Når alt klapper

Når alt klapper blir man sgu helt høj😀

Jeg taler om, at når jeg har været nervøs, spændt, glædet mig til at stå på scenen (selv om vi godt ved, at det ikke har været sådan altid) så er det fuldstændig fantastisk, når det hele klapper.

Vi havde mange bekymringer, de fleste blev ikke til noget

Det er vist Mark Twain, der engang har sagt sådan. Og er det ikke rigtigt?

Måske tænker jeg bare for meget over, hvad der kan gå galt i stedet for at fokusere på det, der kan gå godt og give succes.

I går var jeg ude at spille med Siren. Vi havde helt styr på det, og det gik rigtigt godt. Vi hyggede os, selv om vi hver i sær rodede lidt med nervøsitet og var spændte. Men helheden føltes god.

Jeg tror, det er det, der må være moralen: hvis det som helhed føles godt, så må det være den tanke/følelse der er værd at holde fast i. Ikke det der med, om jeg nu sang den rigtige tekst eller ramte de rigtige toner😀

Mellem os så glemte jeg fuldstændig hvad jeg skulle synge i andet vers af vores sidste sang, og sang i stedet 3. vers to gange🤣. Ingen lagde mærke til det. Publikum rockede bare med😀.

Så selv om jeg ofte bekymrer mig over om jeg kan huske teksterne, så er det til ingen verdens nytte. Jeg har feks aldrig hørt nogen sige: “Hold da op hvor var det godt jeg bekymrede mig så meget over (blank) nu hvor det viser sig at det slet ikke var nødvendigt”.

I aften vil jeg nyde at lytte til en der har fuldstændig styr på sin guitar, nemlig mit store idol Mark Knopfler😉🎸👍🏻

Offentliggjort af christinajanns

Jeg hedder Christina Janns og det er mig, der skriver her på christinajanns.com. Her skriver jeg om sang, sangteknik, om at stå på scenen med et minimum af nervøsitet, livet i det hele taget, og hvad der ellers falder mig ind. Jeg er meget optaget af spiritualitet og en fornuftig sund livsstil hvor jeg så meget som muligt beskæftiger mig med noget og nogen jeg kan lide. De historier jeg fortæller er mine egne. Min egen historie og hvad den har lært mig. Livet er ikke et perfekt glansbillede, men ofte fyldt af trivialiteter. Og hvad så? Det er ok. Jeg ønsker at hylde det uperfekte ved at tage udgangspunkt i mit eget liv, mine egne udfordringer og erfaringer og fortælle hvad jeg har lært undervejs. Hvis du kan bruge mine ord til noget, vil det glæde mig. Hvis du kender andre, der også kan få glæde af mine ord, så del gerne. Det vil jeg være taknemmelig for. De fleste af de tips og tricks, jeg deler har andre opfundet. Jeg tillader mig bare at prale med, at jeg kender dem og har samlet dem op i tidens løb fra dygtige lærere og mentorer. Fælles for dem alle er, at jeg bruger dem og jeg ved, de virker. Jeg kunne ikke drømme om at anbefale noget, jeg ikke selv har prøvet på egen krop.

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: